El Casteller
.cat

 

 

 

Inici

biografia

articles

art. sobre construccions humanes

personatges

altres agrupacions

publicacions

videos

massmedia

contacte

 

 

Premi periodístic
Joan Ventura Solé

creat per la Colla Joves Xiquets de Valls,
la colla liberal-republicana-progressista

 

Premi Isidre de Rabassó
 creat per la Colla Vella,
 la colla carlina

 

ciberquadern d'història

 

 

Link "el casteller.cat"

 

 

 

 

 

Quadern del "Casteller"

Ciberquadern d'història dels castells humans

 

Creative Commons License
Quadern del "Casteller" by Joan Climent Ferré is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0España License.
Based on a work at jclif@elcasteller.cat

ISSN: 2013-4231

 

 

Aquest  quadern neix amb la finalitat de publicar tot aquell treball de recerca sobre el món de la castellística humana que hagi estat elaborat seguint el rigor que marquen les pautes de la citació de les fons documentals, les hemerogràfiques, les bibliogràfiques, etc.
Hi ha la possibilitat de publicar treballs d’altres col·laboradors que estiguin interessats pel tema casteller amb el compromís de la rigorositat.
El fet de néixer
Quadern del “Casteller com a ciberquadern dóna la possibilitat de difondre tot el material pel ciberespa i una via que va més enllà de la publicació tradicional on hi arriben molts cibernautes.
Quadern del “Casteller no s’ha marcat cap període per sortir a la llum. El ciberquadern apareixerà quan el treball que s’hagi de publicar tingui un contingut digne amb totes les referències necessàries com hem apuntat més amunt.
Quadern del “Casteller és una publicació independent i gratuïta i no es cobra preu ni retribució, ni tampoc es paga cap aportació.

 

 

ÍNDEX