El Casteller
.cat

 

 

 

Inici

personatges

 

 

Premi periodístic
Joan Ventura Solé

creat per la Colla Joves Xiquets de Valls,
la colla liberal-republicana-progressista

 

Premi Isidre de Rabassó
 creat per la Colla Vella,
 la colla carlina

 

ciberquadern d'història

 

 

Link "el casteller.cat"

í

President d'Honor

de la Colla Joves Xiquets de Valls

18 de juliol de 2010

 

 

 

La Colla Joves Xiquets de Valls en la seva darrera assemblea general havia acordat concedir per unanimitat el títol de “President d’Honor” a Ramon Barrufet Figueras, nét del Blanco (Ramon Barrufet Fàbregas, un dels millors caps de colla de la història de la castellística humana), per la seva trajectòria castellera. Ja des de ben petit va seguir els passos de la família amb una gran estima per la seva Colla i implicat el 100%.

Ramon Barrufet va tenir un accident casteller a la Diada de la Bisbal del Penedès de l'any 2001,on la Colla va aixecar un cinc de vuit i aquest va caure amb tan mala fortuna que rebé un bon cop a l'espinada i va quedar tetraplègic. Tot i aquest entrebanc , mai ha deixat de desvincular-se de la Colla.

El dia ideal per dur a terme aquest acte fou el 18 de juliol de 2010 el qual va ser insertat dins l'Homenatge Oficial a Josep Batet Llobera (a) Casteller, contant amb la presència del vicepresident del Govern de la Generalitat de Catalunya, l'Hble. Sr. Josep-Lluís Carod-Rovira i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Sr. Xavier Sabaté.

L'acte consistia en fer entrega d'un pergamí amb el "Títol de President d'Honor" i del pin d'or de la Colla.

A a fotografia l'Honorable Sr.Josep-Lluís Carod-Rovira fa entrega del pin d'or de la Colla a Ramon Barrufet Figueras.

La vicepresidenta de la Colla, Sra. Paquita Trenchs, col·loca el pin al butxacó de la camisa d'en Ramon Barrufet.

 

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya Sr. Xavier Sabaté fa entrega a Ramon Barrufet Figueras el "Títol de President d'Honor" de la Colla Joves Xiquets de Valls, antiga Colla de Menestrals.

Acte seguit vindrien els parlaments.

Per veure el reportatge en dvdcal anar a "Homenatge oficial a Josep Batet Llobera (a) Casteller" on hi ha tot l'acte sencer.

 

 

Fotografies

Galeria fotogràfica de Jordi Reverté Marin.

 

novembre de 2010jcf